Om Lindcom

Lindcom A/S er det klassiske eksempel på dansk innovation.
Lindcom blev stiftet i 2005, og er til dags dato stadig foregangsvirksomhed indenfor udvikling af sensorsystemer til siloer samt beholdere og tanke, og som gør det muligt for blandt andre landmænd og virksomheder indenfor foderstof- og olieindustrien at måle indholdet af siloer og tanke i Real-Time og med stor præcision.
Lindcoms løsninger er muliggjort ved brug af 'state-of-the-art' industriel IoT-opkobling, som sikrer hurtig, stabil og sikker transmission af data mellem vores unikke sensorsystemer på den ene side og vores eStock Software-platform på den anden side.

...
...

Vi innoverer din logistik.

Via et konstant fokus på R&D er det Lindcoms mission at optimere og automatisere vores kunders logistik ved at skabe symbiose mellem hardware og software og baseret på IoT og kunstig intelligens. Igennem vores løsninger, som baserer sig på sensorsystemer, er det vores vision at bidrage til en mere bæredygtig verden ved at nedbringe vores kunders omkostninger forbundet med transport og spild, ved at forbedre levevilkårene for kreaturer, og ved at minimere vores kunders CO2-udslip og tilhørende CO2-afgifter.

0%

CO2-reduktion

0%

Transportbesparelse

Hos Lindcom servicerer vi den individuelle landmand såvel som store kooperationer indenfor produktion og levering af foderstoffer og olie m.fl.

Blandt andre kunder servicerer vi for nuværende:

...
...

Kontakt os.

Klik på 'Kontakt os' og udfyld kontaktformularen eller ring til os.